P.S. I Love You (2007)



Director: Richard LaGravenese
Cast: Gerard Butler, Hilary Swank, Lisa Kudrow, Gina Gershon, James Marsters, Kathy Bates, Jeffrey Dean Morgan
Quote: "Every morning I still wake up and the first thing I want to do is to see your face"



  P.S. I Love You handlar om det gifta paret Holly och Gerry. De är som vilket par som helst, bråkar och tjafsar mycket, men innerst inne älskar de varandra. Men Gerry går tragiskt bort i en hjärntumör och efter det vet inte Holly hur hon ska leva längre. Men Gerry har inte lämnat henne helt utan har fötberett ett antal brev och uppdrag hon ska göra för att gå vidare.

  När man läser storyn för första gången så känns det som något nyskapande. En romantisk komedi som börjar med att den ena delen av paret dör. Det känns som om man kommer få se något nytt och spännande. Dessvärre blir man besviken. De har lyckats ta denna goda idé och göra det till en alldaglig halvdan och ganska tråkig film. Jag blir ännu mer missnöjd eftersom den hade potential att bli något bra.

  Gerard Butler och Hilary Swank som spelar huvudrollerna är båda två stora skådespelare och de gör sällan en roll dåligt, och inte heller dessa. Men de har alldeles för lite att jobba. Så även om de gör rollen så bra den kan vara, så är det fortfarande inte bra för rollerna är alldeles för tråkiga, precis som filmen. Varför de valde att vara med i denna film är ett mysterium för mig!

  Men jag ska inte klanka ner på den helt. Den bjuder ändå in till en del skratt och ibland blir man lite varm i själen för att det är så gulligt. Men överlag så slarvade de helt enkelt bort vad som kunde ha blivit en mycket bättre film!

Betyg: 2,5/5

Kommentarer
Postat av: Film

Hej, skulle du vara intresserad av ett länkbyte, två filmbloggar emellan? :)

2009-03-31 @ 16:18:14
URL: http://heardfromafriend.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0