Another Way To Die

Titellåten till höstens hetaste film har släppts. 31 oktober har nya Bondfilmen Quantum Of Solace premiär och nu finns Bondlåten Another Way To Die att lysnna på. Duetten framförs av Alicia Keys och Jack White.

I'm Sorry For The Silence, But I Am A Very Busy Man

Jag vill börja med att be hemskt mycket om ursäkt för min långa frånvaro härifrån. Men jag har helt enkelt inte känt att jag haft tid speciellt ofta, och de gånger jag haft tid har jag istället inte haft ork. Men nu ska jag försöka att uppdatera lite oftare, även om det kanske blir korta inlägg.

I alla fall så trivs jag fortfarande enormt bra här nere i Markaryd kan jag säga. Vi har en bra stämning i klassen och man tycker om alla, eller nästan alla i alla fall. Sedan har jag själv lyckats skapa mig en liten bekantskapskrets som jag hänger mest med och det känns också jätteskönt för vi är väldigt lika. Samma sjuka humor, samma intressen, samma musiksmak och samma förmåga att hela tiden få folk att skratta. Det är sällan man har tråkigt med de här människorna, det kan jag lova!

Skolan då? Jo det flyter på riktigt bra nu. På sångfronten sjunger vi lite allt möjligt och håller på mycket med hur man ska sjunga. Det är jättemycket nytt och det känns skönt för då märker man hur mycket det hela tiden finns att jobba på.
Teaterlektionerna ägnas mycket åt improvisation och lek nu för att vi ska lära känna varandras egenskaper i området och vår teaterlärare är verkligen guld värd. Hon är så grymt duktig och så jäkla gullig att man bara vill krama om henne.
Sedan har vi då dansen är jag nog jobbar hårdast. På jazzen övar jag typ varje dag och det behövs verkligen. Men det märks också hur grymt mycket man utvecklas av det. Jag menar, jag har bara gått här i 1 månad men jag märker redan stor skillnad på mina danskunskaper. Jonna, våran danslärare, är stenhård men det är bra för då blir man riktigt taggad att jobba. Baletten är svår på ett annat sätt än jazzen. För i jazzen är det mycket steg, men i baletten är det istället sjukt jobbigt för kroppen för att allt är så långsamt och vackert. Musklerna jobbar stenhårt konstant och jag tror jag har haft träningsvärk ända sedan jag började. Jag köpte för övrigt tights idag som jag ska ha på baletten, grymt snyggt var det!

Ja, sådär är livet på folkhögskola för mig för tillfället i alla fall. Jag saknar många är hemma, men samtidigt har jag så sjukt kul här, och jag vet att de har lika kul någon annanstans så då blir det inte så jobbigt. Men ni får ha det så bra tills vi hörs igen! Ska försöka att ha lite kortare frånvaro nu! Lovar!

/The One and Only Nikolaus

P.S. Gå för övrigt gärna in på Världens Bästa Blogg och läs mitt gästspel som kommer komma upp om några dagar!

RSS 2.0