Peter Cincotti - Goodbye Philadelphia


Peter LeMarc - Ända Till September

Svensk musik blir inte bättre än så här. Det är fullkomligt magiskt och det är synd att inte hela låten är med. När jag hörde det här live så lovar jag er att jag hade gåshud över hela kroppen. Poesi.



Harry Potter And The Half Blood Prince

Den sista trailern till nya Harry Potter filmen är släppt och nu är det bara att vänta fram till premiären 17 juli. Jag är mycket entusiatisk och kommer definitivt offra ett biobesök för denna film!


Dr. Horrible's Sing-Along Blog - With My Freeze Ray

Sue eftersökte någon sorts kommentar i varje inlägg till varför just detta läggs upp, och hon är väl inte helt ute och cyklar denna gång så jag ska försöka börja med det i fortsättningen.
Neil Patrick Harris har på senare tid blivit en av mina stora favoriter, framförallt för hans klockrena roll som Barney Stinson i How I Met Your Mother, men också som Dr. Horrible i miniserien Dr. Horrible's Sing-Along Blog. En helt fantastisk serie bestående av 3 stycken 15 minuters avsnitt. Alla finns på youtube och här ett smakprov!



Mega Man III Intro

Har varit nostalgisk nu under lovet och spelat massa Nintendo 8-bitars. Kom då att tänka på detta underbara intro som är bland den bästa musiken du hittar från den konsolen!


Avenue Q - For Now


Tramsgänget - Husesyn

En underbar sång från en fantastiskt rolig revy!


Of Montreal - Gronlandic Edit


Hoffmaestro - Young Dad


RSS 2.0