Home Is Where The Heart Is

Jag tror att ett hem kan vara nångonting mer än en plats man bor på, och jag tror man kan ha många hem. När jag växte upp i Skänninge var min familj mitt hem. De var min trygghet och min stabilitet. De hjälpte mig att ta mig framåt, och de formade den människan jag är idag.
Allt eftersom åren gick hittade jag ett nytt hem med musiken. Den gav mig ett syfte i livet, något som jag kände att jag var ämnad att hålla på med. Musik är en stor del av mitt liv och det kommer den alltid att vara.
När jag flyttade till Norrköping hittade jag ett nytt hem i skolan. Skolan blev allt för mig och jag spenderade mer tid där än i min egen lägenhet. Jag bodde ensam för första gången i mitt liv, men jag kände mig aldrig ensam för jag hade fått en fantastisk möjlighet att göra det jag älskar och jag fick göra det med ett antal människor som älskade det lika mycket som jag.
Förra året i Markaryd, och det här året i Bjärnum har jag hittat ännu ett hem i alla fantastiska människor som omger mig. Jag kommer alltid ha min familj hemma i Skänninge, men nu har jag även en alldeles egen familj här i Bjärnum. En familj som har kommit att betyda enormt mycket för mig. Jag har haft två fantastiska år här nere i södra Sverige, men det har inte alltid varit helt lätt och jag hade inte klarat det om jag inte hade haft alla dessa underbara människor som alltid ställer upp när man behöver dem.
"Home is where the heart is"
Det är väldigt fint sagt tycker jag, och väldigt sant. Hemma är där hjärtat finns. Och mitt hjärta kommer för alltid finnas här i Bjärnum, och i det hjärtat kommer alla ni fantastiska människor att finnas! Tack!

RSS 2.0