Livin' The Dream

En god vän till mig skrev nyligen i sin blogg om hur hon bara går i skolan hela tiden. Och om någon hade ställt frågan vad man har gjort i sitt liv så hade hon kunnat svara:
"Jag har iaf gått i skolan i 13 år"
Jag kan känna igen mig i det. Det har definitivt funnits tillfällen när jag har tänkt så, och jag kommer säkert få svackor i framtiden också när jag undrar varför jag fortfarande går i skolan. Men så ofta som möjligt så försöker jag påminna mig själv om att jag går i skolan för att jag vill, jag går i skolan för att få göra det jag älskar och jag får till och med göra det varje dag. Det kan vara hur tufft som helst, men i slutändan så är det ändå detta jag alltid har drömt om och det är inte alla som har sådan tur att de når fram till sina drömmar, så jag är väldigt tacksam.

Jag minns när jag skulle sluta 9:an och man fick skriva på små lappar vad man ville bli när man blev stor. Folk hade skrivit allt möjligt. Fotbollsproffs, hockeyproffs, fotograf, advokat. Jag minns faktisk inte alls vad folk skrev, men kan tänka mig att det stod allt möjligt. Jag minns dock exakt vad som stod på min lapp:
Musikalartist
När jag tänker tillbaka 5 år på den stunden så är jag väldigt glad att jag står här idag. Det har varit tuffa år, men det har definitivt varit värt allt slit.

Men trots att jag tänker så och är tacksam för det jag har så vill jag just nu bara skita i allt och kasta mig på första bästa flyg till Australien. Hela mitt liv känns så fantastiskt bra just nu och jag är nöjd med det mesta, men hon som jag vill dela allt detta med är på andra sidan jorden och just önskar jag av hela mitt hjärta att jag också var där. Tur att det bara är en månad kvar tills jag åker för mycket mer än så hade jag inte klarat av att vänta!



RSS 2.0