A Real Nutcracker

Tänk på någon som är en vän till dig (välj inte din bästa vän, men se till att personen i fråga är något mer än bara en bekant). Den här vännen kommer att bli attackerad av en grizzlybjörn.
Personen kommer att överleva den här attacken, det är garanterat. Det är 100% klart att din vän kommer att överleva. Men, graden av hur skadad han blir är okänd. Han kanske bara får några ytliga skrapsår, men han skulle också kunna förlora en kroppsdel (eller flera). Han kanske är helt återställd inom 24 timmar med en fantastisk historia att berätta, eller så kanske han får spendera resten av sitt liv i en rullstol.
På något sätt så har du möjligheten att stoppa den här atacken från att hända. På något magiskt sätt så kan du rädda din vän från den här björnen. Men hans (eller hennes) räddning kommer till en väldigt underlig kostnad. Om du väljer att stoppa den här björnen, då kommer det alltid att regna. För resten av ditt liv, vart än du går, så kommer det att regna. Ibland kommer det bara att dugga lite och ibland kommer det spöregna, men det kommer aldrig sluta regna. Men det kommer inte regna över hela jorden, inte heller kommer den hydrologiska cykeln bli störd av det här. De här regnstormarna kommer att bli isolerade, och de kommer endast att fokusera på just det stället där du är. Du kommer aldrig se solen igen under hela ditt liv.
Stoppar du björnen och accepterar en livstid i regn?

//Chuck Klosterman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0